Diari Més

Tarragona lamenta nou defuncions per Covid-19 durant el dia de Nadal

El risc de rebrot segueix enfilant-se a xifres encara més alarmants al Camp i a les Terres

Eel laboratori clínic de l'Hospital Germans Trias i Pujol on s'analitzen mostres de covid-19

Catalunya notifica 1.859 nous casos de covid-19 i 54 morts relacionades amb la malaltiaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia de Nadal deixa un balanç poc optimista a les comarques de Tarragona pel que fa a les dades de Covid-19 que facilita el Departament de Salut.

Durant el dia de Nadal, els municipis tarragonins varenregistrar119 nous contagis de Covid-10 i el còmput total de positius per coronavirus des de l'inici de la pandèmiaessitua en 29.108. La xifra de defuncions relacionades amb la malaltia s'enfila fins a les 820 després que en les darreres 24 hores se n'hi hagincomptabilitzatnou de noves.

El risc de rebrot segueix augmentant exponencialment arreu i ahir van ingressar 11 nous pacients per complicacions relacionades amb la malaltia.

Camp de Tarragona: 110 contagis i cinc noves defuncions

El Camp de Tarragona ha registrat durant aquestes darreres 24 hores un total de 110 nous positius per Covid-19 a la regió que, sumats als prèviament comptabilitzats, eleven la xifra total fins als 23.302. Les defuncions relacionades amb la malaltia segueixen sense donar treva i el dia de Nadal se'n van produir 5 al Camp que ja n'ha lamentat 692.

El risc de rebrot s'enfila fins als 345 punts, 42 més que ahir i els hospitals del Camp han registrat 11 nous ingressos de pacients amb complicacions relacionades amb la Covid-19.

Terres de l'Ebre: quatre defuncions alhora que es dispara el risc de rebrot

Les Terres de l'Ebre, per la seva banda, han sumat 9 positius en les darreres 24 hores, elevant la xifra global fins als 5.806.Pel que fa ales defuncions, la regió ebrenca n'ha comptabilitzat 128 des de l'inici de la pandèmia, és a dir, quatre més que ahir.

El risc de rebrot es dispara fins als 287 punts a les Terres, el que suposa 79 per sobre de l'últim balanç publicat per Salut. La xifra de persones hospitalitzades a la regióesmanté invariable en 24 pacients.

tracking