Diari Més

Més de 1.600 persones passen en tres dies per la Fàbrica de joguines a la Pobla de Mafumet

L’Ajuntament ha ampliat l’horari d’obertura d’aquest espai per poder acollir més visites

Imatge de la Fàbrica de Joguines, que ha aconseguit un gran èxit a la Pobla.

Més de 1.600 persones passen en tres dies per la Fàbrica de joguines a la Pobla de MafumetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En tres dies d’activitat,la Fàbrica de joguines de la Pobla de Mafumet ha rebut la visita de més de 1.600 persones. Famílies senceres que, en grups reduïts i seguint els més estrictes controls de seguretat i prevenció de la salut, s’han endinsant en aquest espai pensat pels més petits.

ElMestre de les joguines s'encarrega de conduir els visitants a través dels diferents espais de la Fàbrica de joguines, amb la companyia d’un elf entremaliat i fins arribar a una inesperada sorpresa final.

El gran èxit de convocatòria que l’Ajuntament hagi ampliatl’horari d’obertura d’aquest espai, que tanca les seves portes avui dijous a les 14.00 hores.

El tancament de la Fàbrica de joguines no suposa el final del Nadal a la Pobla. Ahir i avui, els nens i nenes també poden visitar el Pare Noel, a qui poden lliurar la seva carta i amb qui poden fotografiar-se.

A més, ahir a la tarda va tenir lloc la representació teatral de l’obra 'El monstre de colors'. Les entrades per a aquest espectacle estaven esgotades des de dies enrere, si bé l’aforament va ser limitat i controlat per garantir la salut i la seguretat de tots els assistents.

De cara als propers dies, l’activitat nadalenca a la Pobla prosseguirà amb propostes tan arrelades com la Missa de Nadal (25 de desembre, 11 h), el Caga Tió (25 de desembre, 12 h), la recepció de l’Emissari Reial, que recollirà les cartes adreçades als Reis Mags del 28 al 30 de desembre, de 12 a 14 h i de 17 a 19 h, o l’arribada i passeig de l’Home dels Nassos pels carrers del poble, al migdia del 31 de desembre.

tracking