Diari Més

Rifa de Nadal

Creixell reparteix un dècim del quart premi amb el número 75.981

L’estanc del carrer Raval va vendre un únic dècim per la màquina i el premiat, encara desconegut, ha guanyat 20.000 euros

Montserrat Boronat, propietària de l'Estanc de Creixell.

Creixell reparteix un dècim del quart premi amb el número 75.981Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creixell també va ser un dels municipis protagonistes d’ahir amb el sorteig de la Loteria de Nadal i es que va repartir sort a un dels seus clients amb la venda d’un dècim dels quarts premis amb el número 75.981. Cada un d’aquests dècims està premiat amb 20.000 euros, 200.000 tota la sèrie, i va ser venut per l’Estanc situat al carrer Raval número 1 del municipi del Tarragonès.

Cap a les 12 del migdia eren molts els veïns del poble que passaven per davant l’establiment preguntant si els havia tocat algun premi. La propietària de l’estanc, Montserrat Boronat, però, assegurava que només n’havia venut un i a través de la màquina, per atzar o amb la petició concreta del premiat que volia aquell número, però en cap cas havia sortit guanyador el número que venia habitualment l’estanc i al qual juguen la majoria dels veïns de la zona. «Nosaltres tenim el número propi, amb el que juguem sempre i que compra tot el poble, que acaba en 710», explicava Boronat, que es mostrava il·lusionada per haver donat un premi, però reconeixia que si hagués estat molt millor si hagués tocat al que juguen sempre, ja que hauria tocat a molta gent del municipi. «Si hagués sortit el nostre, dels prop de 3.000 habitants que hi ha al municipi hauria tocat a 1.500 o 2.000 persones», assegurava Boronat.

No obstant això, es mostrava molt il·lusionada amb el fet d’haver venut un dècim guanyador. «Estic molt contenta, com si m’hagués tocat a mi», explicava, i afegia que, «si li ha tocat a algú del poble o algú que ho necessiti, encara ho estic més». Durant el dia d’ahir el premiat no va acudir a l’estanc a buscar el premi. Boronat explicava també que va estar durant tot el matí rebent trucades dels seus clients, i molts d’altres passaven per davant l’establiment per veure si havia tocat el número que juguen sempre i eren afortunats. Tot i que no hi va haver sort en aquest sentit, la propietària de l’estanc del carrer Raval número 1 de Creixell assegurava que, en general, la gent estava molt contenta i il·lusionada.

Boronat relatava que tenia dècims de la loteria de Nadal des de fa anys, però sempre les comprava a una altra administració. Des de fa nou anys, però, disposen de la màquina de Loterias y Apuestas del Estado, des d’on treuen sempre el seu propi dècim.

Explicava que és el primer cop que donen un premi, per la qual cosa amb més raó estava contenta. Sempre juguen a la loteria de Nadal i, a vegades, a la del sorteig del Nen, que se celebra el dia de Reis. A més, assegurava que molts veïns del poble i dels municipis del voltant van a l’estanc a comprar la Loteria Nacional de cada setmana, però el fet d’haver donat un únic premi que segurament ha estat a l’atzar fa que no cregui que augmenti en gran manera el nombre de clients i de vendes.

tracking