Diari Més

Solidaritat

Roda de Berà recapta 1.760 euros per a La Marató de TV3

Des del 13 de desembre, s'han organitzat diverses activitats per aconseguir diners

Una de les parades que va recaptar diners.

Roda de Berà recapta 1.760 euros per a La Marató de TV3Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roda de Berà ha recaptat 1.760 euros per La Marató que enguany s'ha celebrat per aconseguir fons per a la investigació de la covid-19. El municipi ha organitzat diverses activitats des del diumenge 13 de desembre fins al dia 20 per recpatar diners. La gimcana de Nadal de l’associació Roda Jove va aconseguir 180,90 euros; la Biblioteca Municipal, amb la venda de llibres solidària i els dos contacontes infantils programats, va fer una aportació de 75,21 euros; amb la caminada solidària es van recaptar 13 euros; el torneig de pàdel solidari va aconseguir 450 euros; i el circuit de cotxes teledirigits de l’associació Rockcat RC Team va recaptar 95 euros.

Diumenge al matí, la paradeta dela regidoria de Sanitat va aconseguir un total de 374,58 eurosamb la venda de postals de Nadal elaborades pels alumnes de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull i de l’Institut Roda de Berà. Al seu costat, l’Esplai de Ca l’Oliverar de Les Monges Associació Cultural, va muntar una paradeta de venda de manualitats amb la qual va recaptar 180,32 euros; i amb la seva activitat de tir amb arc, l’associació Toxophílica de Catalunya va fer una aportació de 72,14 euros.

Per la seva banda, el Grup Sardanista de Roda de Berà va fer una donació de 250 euros; i amb les guardioles distribuïdes a diferents establiments comercials i edificis municipals, es van recollir 68,85 euros.

tracking