Diari Més

Els Reis Mags parlaran amb els nens de Valls per videotrucada

Els col·legis comencen a repartir els fulls perquè l'omplin les famílies que vulguin parlar uns minuts amb ses majestats

Els Reis Mags, en la seva arribada a Valls el gener del 2020.

Els Reis Mags parlaran amb els nens de Valls per videotrucadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Reis Mags parlaran amb els nens de Valls per videoconferència individualitzada. Cada família podrà contactar amb ses majestats durant uns minuts i saludar-los, via WhatsApp, la mateixa nit de Reis. Des d'aquest dimecres els centres escolars han començat a distribuir els fulls perquè les famílies interessades sol·licitin aquesta trucada amb els Reis d'Orient, que tradicionalment arribaven en tren a la ciutat. Enguany, a causa de la pandèmia, s'ha optat per un contacte virtual amb els Reis. L'alcaldessa Dolors Farré ja va emetre un BAN per donar-los permís per «saltar-se»el toc de queda i repartir els regals durant la nit. Les cartes adreçades a Melcior, Gaspar i Baltasar s'entregaran als carters reials que recorreran totes les escoles.

Així, els Reis faran una videotrucada a totes les famílies vallenques que així ho demanin, per poder parlar uns minuts amb els nens de la casa. Les trucades seran per WhatsApp, la mateixa nit del 5 de gener, entre les set de la tarda i les dotze de la nit. L'arribada dels Reis d'Orient a Valls es podrà veure per streamingal canal de Youtube de l'Ajuntament.
tracking