Diari Més

Medi Ambient

Al Camp Residu Zero organitza una recollida de residus simultània al Camp de Tarragona

Tindrà lloc aquest diumenge a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls

Imatge d'una voluntària acumulant la brossa recollida.

Al Camp Residu Zero recull més de 600 quilos de brossa de la zona verda propera al Campus CatalunyaAl Camp Residu Zero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Camp Residu Zero ha organitzat una recollida de residus en quatre municipis del Camp de Tarragona. L'acció serà simultània per«combatre»les restriccions de mobilitat. Concretament es faran dues a Reus (a la zona de l'institut Domènech i Montaner i al Camí del Molinet), al camí del Loreto de Tarragona, als Torrents de Valls i a la Riera de Mare de Déu del Camí de Cambrils. Aquesta última compta amb el suport del grup de neteja local @TakingRubbish.

Els interessats en participar en aquesta recollida, titulada #ResiduZeroChallenge, hauran d'enviar un correu a alcampresiduzero@gmail.com dient a quin municipi es vol participar i es donarà tota la informació necessària per la neteja. Per mantenir la seguretat dels voluntaris, es faran grups de 6, s'haurà de portar mascareta i es mantindrà la distància de seguretat en tot moment.

Al Camp Residu Zero és una entitat que treballa per aconseguir uns espais verds lliures de brossa i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta. Aquesta entitat porta un any i mig realitzant recollides de residus arreu del Camp de Tarragona.

tracking