Diari Més

Tarragona enceta el pont de la Puríssima amb 93 contagis nous i sis defuncions arreu de la província

El risc de rebrot baixa, de mitjana, tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l'Ebre

El laboratori ha arribat a rebre durant les passades setmanes al voltant de 3000-3500 PCR al dia.

El laboratori de l'Hospital Universitari Joan XXIII supera les 200.000 PCR processadesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis tarragonins comencen el pont amb gairebé cent nous casos de contagis de Covid-19 confirmats per test d'antígens o PCR i sis noves defuncions relacionades amb la malaltia que eleven les xifres a 26.029 i 757, respectivament.

El Camp de Tarragona ha registrat 77 nous contagis aquest dissabte 5 de desembre i el nombre total de positius a la demarcació és de 20.687. Pel que fa a lesdefuncionsrelacionades amb la malaltia, el Camp n'ha sumat sis de noves avui i des de l'esclat de la pandèmia se'n comptabilitzen 637. El risc de rebrot baixa fins als 123 punts a la regió i l'Rt puja al 0.79. Es notifiqien setpersonesmenys ingressades als hospitals del Camp i, ara mateix, hi ha 108 als hospitals de la regió.

D'altra banda, les Terres de l'Ebre han registrat 16 nous positius de Covid-19 durant les darreres 24 hores, situant la seva xifra particular en 5.342. A diferència del Camp, Terres no ha sumat cap defunció relacionada amb la malaltia i el nombre de morts a la regió s'estanca en 120. El risc de rebrot baixa isesitua als 112 punts a la regió i l'Rt baixa als 0,74. Es redueix en quatre la xifra de persones ingressades als hospitals ebrencs per complicacions relacionades amb la malaltia.

tracking