Diari Més

Empresa

L'empresa Isopan de Constantí, premiada per la Camera Italiana de Barcelona

La factoria de panells aïllants per la construcció està integrada al hòlding Manni Group

Imatge de la factoria d'Isopan a Constantí.

L'empresa Isopan de Constantí, premiada per la Camera Italiana de BarcelonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

IsopanIbérica, empresa dedicada a la fabricació de panellsmetàl·licsi aïllants, ubicada a Constantí, ha estat reconeguda amb el VII Premio Faro delMediterráneoque atorga laCamaraItaliana de Barcelona i que reconeix la trajectòria empresarial i també la vinculació entre l'Estat espanyol i Itàlia.

El lliurament del guardó es va fer aquest dijous, 3 de desembre de manera virtual. El premi In memoriam aIgnazioVillavecchiaSagnier, primer president de la cambra, té com a objectiureconèixerla tasca empresarial realitzada per empreses italianes i espanyoles i que contribueixen a enfortir els lligams entre els dos països.

El jurat del premiestavaformat enguany per AccióMilanoen representació de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa enrepresentaciódel Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç de Girona,IESEBusinessSchool, el diari La Vanguardia i la Cambra de Comerç Espanyola a Itàlia.

IsopanIbéricaés la seu a Espanya d'IsopanInsulatingDesign, la marca delholdingitaliàManniGroup, que es dedica a la fabricació de panells aïllants, per a cobertes i façanes.

tracking