Diari Més

EL CNL de Tarragona difon models de cartells i consells lingüístics per a bars i restaurants

Amb missatges vinculats a la reobertura després de la desescalada per la pandèmia

Models de cartells que porposa el CNL per a normalitzar lingüísticament els establiments.

EL CNL de Tarragona difon models de cartells i consells lingüístics per a bars i restaurantsCNL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCNL de Tarragona ha posat en marxa la difusió de nous models de cartells per a bars i restaurants. D’ençà del 22 d’octubre, sota el lema de «Persianesamunt! Exprés», ja ha publicat models 20 cartells interactius amb 40 consells lingüístics.

Des del 22 d’octubre, a un ritme de tres models per setmana, ha publicat, a les seves xarxes socials,20 cartells interactius, amb dos consells lingüísticsper a cadascun.

Cada dimarts, dijous i dissabte es publica un model nou aFacebook,Twitteri Instagram. Aquests cartells,visibles des de mòbil, tauleta o PC, a més del model, incloueninformació extrainteractuant amb les icones incloses: algunes cal clicar-les, d’altres simplement passant el ratolí o el dit per damunt revelen continguts complementaris com dos consells lingüístics relacionats amb el contingut del model i l’adreça de correu electrònica del Servei d’Assessorament Lingüístic del CNL.

A banda de poder consultar aquests models seguint els perfils de les xarxes del CNL de Tarragona, també es troben tots reunits a l’apartat del seu web dedicat a «Català i empresa», dins de «Promoció de l’ús».S´hi pot arribardirectamentclicant el logotip del CNL que apareix a cada cartell.

tracking