Diari Més

Successos

Segueixen investigant el parador del veí de Roda desaparegut diumenge

El dispositiu de recerca s'ha cancel·lat per falta d'indicis a la zona on s'havia establert i estan buscant noves pistes

Federico Andrés, en una imatge difosa per la policia autonòmica.

Reprenen la recerca del veí de 32 anys desaparegut a Roda de BeràMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que s'ha suspès el dispositiu de recerca per Roda de Berà del seu veí Federico Andrés per falta d'indicis a la zona on s'estava buscant. Tot i això, la policia autonòmica ha reiterat que la investigació continua oberta per localitzar el seu parador i que s'estan buscant noves pistes per ampliar el radi.

Andrés va ser vist per últim cop el passat diumenge per la tarda al municipi i des de llavors la seva família no té notícies seves. Des de dilluns efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil havien establert un ampli dispositiu per Roda de Berà per localitzar-lo. Tot i els esforços, no hi ha hagut resultats.Per aquest motiu, i després de recórrer tot el municipi per zona urbana i de muntanya, el dispositiu de recerca s'ha cancel·lat.

Federico portava un xandall de color gris, sabatilles esportives negres i un barret de llana fosc quan va desaparèixer. L'Ajuntament i els Mossos ha demanat ajuda per difondre la seva imatge per sialgú l’ha vist o pot tenir informació sobre el seu parador. En cas de saber alguna cosa cal trucar a la Policia Local al 977 65 77 00 o al 112.

tracking