Diari Més

Anul·lades les visites a la Residència NostraLlar de Pallaresos pel positiu d'una usuària

Demà es realitzaran proves serològiques a tots els components del seu grup de convivència que, ara com ara, no presenten cap simptomatologia

Imatge de la Residència NostraLlar dels Pallaresos.

La Residència NostraLlar dels Pallaresos reprèn dimarts les visites als usuarisGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció de la ResidènciaNostraLlarha indicat en uncomunicatque una resident, que ja va passar la Covid-19 durant la primera onada, ha tornat a donar positiu en una prova PCR que se li va realitzar a l'Hospital Joan XXIII el passat 26 de novembre. Segons indica la direcció de la residència, aquesta usuària va ser derivada a l'hospital aquell mateix dia per qüestions alienes al coronavirus i, per protocol, se li va realitzar una PCR. El resultat positiu va ser notificat ahir dimarts al vespre, motiu pel qual s'han activat tots els protocols i mesures de seguretat.

Durant elspròxims diesse li faran més proves diagnòstiques ala usuàriaper tal d'esclarir si es tracta d'una nova infecció. A més, el centre ha establert un aïllament preventiu i s'han realitzat proves PCR a alguns residents que formen part del grup de convivència de la usuària positiva. Demà dijous es realitzaran proves serològiques a tots els components d'aquest grup de convivència que,ara com ara, no presenten cap simptomatologia. La direcció del centre també ha decidit anul·lar les visites fins a nou avís.

En aquestcomunicat, la ResidènciaNostraLlarha indicat que en l'últim cribratge periòdic als professionals de la residència, dut a terme ahir dimarts, tots els resultats han estat negatius.

tracking