Diari Més

Reconeixement

Un flequer de Nulles guanya l'accèssit al millor jove artesà alimentari innovador

Jordi Gasque Brusco és va posar al capdavant del Forn de Nulles ara fa 10 anys juntament amb la seva dona Loli

El flequer Jordi Gasque.

Un flequer de Nulles guanya l'accèssit al millor jove artesà alimentari innovadorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha concedit el Premi i l'accèssit almillor jove artesàalimentari innovador, en la seva convocatòria de l'any 2020, al formatger Jordi Domènech Navarra, i al flequer Jordi Gasque Brusco, respectivament, com va publicar, ahir, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Jordi Gasque Bruscoés un flequer de Nulles que fa 10 anys, en un moment en què no tenia feina, ni cap experiència professional com a flequer, juntament amb la seva dona, Loli, es van fer càrrec del Forn de Nulles. El seu antic propietari, en Pere, a punt de jubilar-se, li va ensenyar l’ofici de forner. A base de formació i experiència adquirits al llarg d’aquests anys, ha anat introduint nous productes i varietats, fins i tot fent creacions innovadores i sorprenents com el Pa de Calçot o el Croissant de Calçot, que han tingut una molt bona acceptació no només en la localitat de Nulles mateixa, sinó dins de la comarca.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va crear l’any 2003 el Premi al millor jove artesà alimentariinnovador per tal de guardonar l'esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació, i el disseny de productes artesans. Amb els guanyadors d’enguany, s’ha atorgat 20 premis i 6 accèssits.

La dotació del Premi és de 3.000,00 euros, amb un accèssit de 1.000,00 euros que es concedeix a la persona candidata que tingui més puntuació després de la premiada.

tracking