Diari Més

La demarcació de Tarragona suma 87 nous casos de Covid-19 i 3 defuncions

El risc de rebrot registra un descens generalitzat arreu de la província

Imatge d'una dona sotmetent-se a un test d'antígens

PCR, coronavirus, covid-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut notifica aquest dissabte un descens en el nombre de contagis diaris de coronavirus a les comarques tarragonines que sumen aquest 28 de novembre un total de 87 nous casos. La xifra total de casos confirmats per PCR o test d'antígens a la província d'ençà que va començar la pandèmiaessitua en 25.431 casos. Pel que fa a les defuncions, s'han notificat quatre de noves arreu dels municipis tarragonins i el total ascendeix a 735.

Camp de Tarragona: 59 nous casos i 2 defuncions

El Camp de Tarragona ha registrat aquestdissabteun total de 59 nous casos de Covid-19 i la xifra total de contagis a la regió es troba als 20.184. D'altra banda, el Camp notifica aquest dissabte un total de 2 noves defuncions i eleven la xifra total a 621.

El risc de rebrot a la regió baixa fins als 166 punts (-13) i la velocitat de contagi (RT) augmenta un xic i arriba als 0,65 (+0,01). Als hospitals del Camp de Tarragona hi ha un total de 132 persones ingressades amb problemes de salut relacionats amb la Covid-19.

Terres de l'Ebre: 28 nous casos i una defunció

La regió de les Terres de l'Ebre ha sumat 28 nous casos de coronavirus en les darreres 24 hores per arribar a un total de 5.247 casos des de l'inici de la pandèmia. Pel que fa a les defuncions, la regió en suma una de nova i la xifra total de morts relacionades amb la malaltia a les Terres es troba en 113.

El risc de rebrot segueix experimentant una tendència a la baixa iessitua en 178 punts (-14) il'Rtes troba estancat als 0,83 punts. Un total de 42 pacients es troben ingressats als hospitals de la regió de les Terres de l'Ebre.

tracking