Diari Més

Successos

Crema una estació subtransformadora d'electricitat al carrer Brusel·les de Salou

L'incendi s'ha produït de matinada i el SEM ha atès tres veïns per crisis nervioses

Imatge del número 11 del carrer Brussel·les de Salou on ha tingut lloc l'incendi

Crema una estació subtransformadora d'electricitat al carrer Brusel·les de SalouGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi a una estaciósubtransformadorad'electricitat situada al número 11 del carrerBrussel·lesde Salou ha activat aquesta passada matinada els serveis de Bombers i SEM.

L'avís s'ha rebut a les2.00hd'aquest dissabte 28 de novembre després que els veïns donessin la veu d'alarma als serveis d'emergència en veure que cremava el transformador que dóna llum a la seva illa de cases. En arribar els serveis d'emergència, 15 persones havien sortit de l'edifici pel seu propi peu, alterats per les flames i el fum mentre que a la resta de veïns se'ls ha recomanat quedar-se a casa i tancar finestres per evitar possibles inhalacions.

Els Bombers, que hi han desplaçat quatre dotacions, hi han treballat durant una hora i 20 minuts, aproximadament, fins que el foc s'ha declarat extingit cap a les3.30h, moment en el qual s'han retirat i han tornat a la base. El SEM, per la seva banda, ha atès tres veïns per episodis d'ansietat i atacs de nervis. Malgrat tot, cap persona ha resultat ferida i no s'han fet evacuacions a centres hospitalaris.

Ara serà la companyia elèctrica qui s'encarregui de reparar aquest transformador.

tracking