Diari Més

Societat

Més de 100 hotels estan en venda a Catalunya, un 11% més que abans de la covid

La demarcació de Tarragona en té 9

Pla general de la façana i la piscina d'un hotel de Calafell.

hotel de Calafell, turisme, pernoctacionsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 101 hotels estan a la venda a Catalunya, un 10,99% més que al mes de març quan va començar la crisi sanitària del coronavirus, segons dades del portal immobiliari Idealista.Per províncies, Barcelona compta amb 49 hotels en venda; Girona, amb 36; Tarragona, amb 9; i Lleida, amb un total de 7.

L'hotel més car que es ven a Barcelona és un quatre estrelles a prop de l'estació de Sants, que està a la venda per 26,5 milions d'euros.

Així, Catalunya és la segona comunitat autònoma amb més hotels disponibles, per darrere d'Andalusia, que suma un total de 114 establiments en venda.

L'hoteler és un dels sectors més perjudicats per la crisi sanitària del coronavirus, a causa dels mesos que han hagut d'estar tancats i a les posteriors restriccions als moviments establertes dins i fora d'Espanya.

En aquest context, segons Idealista, està augmentant el nombre d'hotels que busquen nou amo i al tancament d'octubre hi havia 557 establiments a la venda a tot Espanya, un 19% més que els que hi havia el mes de març.

tracking