Diari Més

Policial

Detinguts dos joves, un d'ells menor, per robar en un restaurant i tres habitatges de Torredembara

En el marc d’aquesta investigació, els mossos no descarten noves detencions d’altres persones implicades en els fets

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jovede 20 anys i un menor d’edat han estat detinguts aquest dijous a Torredembarra com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força. El primer dels fets es remunta a la matinada del passat 14 d’octubre quan uns desconeguts van accedir a l’interior d’un restaurant ubicat al passeig Colom de Torredembarra després de forçar una finestra d’on es van endur diners en efectiu.

Des del dia 5 de novembre fins el passat dimecres van tenir lloc tres nous robatoris amb força, en concret en tres segones residències dels carrers La Nit, Via Làctia i l’Aurora d’aquest municipi. Els lladres van robar quatre televisors, d’entre 22 i 49 polzades, així com una bicicleta, diversos objectes i una gran varietat d’electrodomèstics.

Fetes les primeres indagacions, els mossos van relacionar els detinguts amb els fets i van comprovar que guardaven la majoria del material sostret en una casa ocupada del carrer Egara de la població, molt pròxima als tres domicilis on havien accedit. Part d’aquests objectes, entre ells un televisor i la bicicleta, van poder ser recuperats i retornats als seus propietaris.

El menor va passar ahir a disposició de la Fiscalia de Menors de Tarragona, mentre que el detingut major d’edat està previst que declari en les properes hores davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. Tots dos són veïns de Torredembarra. En el marc d’aquesta investigació, els mossos podrien efectuar noves detencions d’altres persones implicades en els fets.

tracking