Diari Més

Policial

Inspeccionen quatre prostíbuls de la província de Tarragona per seguir oberts durant la pandèmia

Es van identificar 54 persones i es van sancionar a 27 amb multes que podrien arribar als 60.000 euros

Moment d'una de les inspeccions.

Inspeccionen quatre prostíbuls de la província de Tarragona per seguir oberts durant la pandèmiaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona i de Reus i els Mossos d'Esquadradel Vendrell han inspeccionat quatre prostíbuls de la demarcació per contravenir les actuals mesures anti-covid. Fruit de l'operatiu desenvolupat s'han identificat a un total de 54 persones, entremeretrius, treballadors i clients.

L'operatiu es va realitzar el 22 d'octubre i el 5 de novembre per la nit d'acord amb elrègim sancionador específic establert per l'incompliment de les mesures de lluita contra la pandèmia, així com de la Resolució de la Generalitat de Catalunya que suspèn l'obertura al públic, entre altres, dels establiments amb reservats annexos. A més a més, dela lluita dels cossos policials contra l'explotació sexual.

Els locals inspeccionats mostraven unaparent cessament d'activitat amb les llums apagades, la porta principal tancada, sense servei de barra, sense publicitat a xarxes socials, etc., però seguien rebent clients per a oferir-los serveis sexuals.

De les54 persones identificades (42 dones, 6 treballadors dels clubs i 6 clients), n'hi havia tresdones de Colòmbia i unhome del Brasil que es trobavenen situació irregular a Espanya. A més a més, es vaninterposarun total de 27 denúncies: quatreals responsables dels locals per obertura al públic (infracció greu, sancionable amb multa de 3.001 a 60.000 euros), 21 per l'incompliment de l'obligació de l'ús de la mascareta (infracció lleu, multa de 100 euros) i dos per tinença il·lícita de drogues.

En el dispositiu policial dirigit per la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona, han participat també les Brigades Locals d'Estrangeria i Fronteres de Reus i de Tortosa, requerint a més la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Tarragona, la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra del Vendrell en la tramitació de les denúncies aixecades per les infraccions detectades.
tracking