Diari Més

Medi Ambient

Investiguen els abocaments recurrents d'una empresa del polígon de la Selva del Camp a la riera

El darrer es va produir aquest diumenge, moment en que un ciutadà va denunciar els fets als Agents Rurals

Moment en que la riera de la Selva baixa amb aigua bruta.

Investiguen els abocaments recurrents d'una empresa del polígon de la Selva del Camp a la rieraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La justícia catalana està investigantels abocaments que una empresa situada al polígon de la Selva del Camp estaria realitzant de forma recurrent a la riera del municipi. Així ho ha confirmat l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), òrgan de la Generalitat, que està fent unseguiment exhaustiu. Actualment, hi ha una causaoberta judicialment pels fets.

El darrer abocament es va produir ahir diumenge al migdia, quan un ciutadà ho va denunciar als Agents Rurals. Aquest ha explicat a Diari Més que, normalment, la riera de la Selva es troba seca, però que ahir a l'altura del Polígon la Drecera va veure com baixava carregada d'aigua amb un to blanc.

Els Agents Rurals han confirmat que fa temps que tenen constància d'aquests abocaments i que després d'agafar mostres vanobrir les actes corresponents per traslladar-les a l'ACA, l'autoritat competent que s'ocupa d'aquests temes. Membres del cos que s'ocupa de medi natural van tornar a desplaçar-se fins a la riera amb tècnics de l'ACA per seguir investigant.

Actualment, aquestsabocaments recurrents estan sent investigats per la justícia i hi ha una causa oberta. El que si han pogut confirmar des de l'Agència Catalana de l'Aigua és que aquests provenen d'una empresa situada al polígon del municipi del Baix Camp.

tracking