Diari Més

Successos

Mor un veí de Roda de Berà de 88 anys en un accident a la N-340 a Subirats

El turisme ha sortit de la via i ha bolcat

Imatge del turisme accidentat.

Mor un veí de Roda de Berà de 88 anys en un accident a la N-340 a SubiratsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

J. F. D. J., veí de Roda de Beràde 88 anys, és la persona que ha mort a primera hora d'aquest matí en accident de trànsit a la N-340 a Subirats (Alt Penedès). L'home viatjava com a acompanyant posterior del turisme sinistrat. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha tingut lloc a les 6.23 h al punt quilomètric 1.224 en direcció Barcelona. Per causes que s'investiguen, el turisme ha sortit de la via i ha bolcat. A banda de la víctima mortal, el conductor i l'acompanyant davantera han resultat ferits greus i han estat evacuats a l'Hospital de la Vall d'Hebron i al de Bellvitge, respectivament. El sinistre ha obligat a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa.

S'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i sis ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Arran de la incidència, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa i s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i sis ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 93 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons informa el Servei Català de Trànsit, que apunta que es tracta d'una xifra provisional.

tracking