Diari Més

La residència les Vinyes de Falset acumula 40 defuncions pel brot de coronavirus detectat el setembre

L'Ajuntament ha informat de la situació del centre després de dos mesos de registrar-se el brot

Imatge de la residència Les Vinyes de Falset.

S'eleven a una setantena els casos positius de covid-19 a la residència Les Vinyes de FalsetGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència d'avis Les Vinyes, de Falset, al Priorat, ha registrat 40 defuncions pel brot de coronavirus detectat al setembre, mentre que 52 residents han superat la malaltia i en queden 18 de positius pendents d'una nova prova serològica.

L'ajuntament de Falset, una població d'uns 2.800 habitants capital del Priorat, ha informat en un comunicat a la seva pàgina web de la situació de la residència després de gairebé dos mesos d'iniciar-se el brot, a mitjans de setembre, i que ha afectat en total 110 persones.

Pel que fa a la resta del municipi, hi ha sis casos positius, dels quals dos estan hospitalitzats mentre els altres quatre romanen aïllats als seus domicilis.

El consistori ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana dels veïns per seguir «amb rigor» les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi.

«Les mesures sanitàries són d'obligat compliment i les persones que no les respectin estan sent advertides i sancionades», ha assegurat l'ajuntament en la nota pública.

tracking