Diari Més

Augmenten a 44 els pacients ingressats a l'UCI per coronavirus al Camp de Tarragona

Gairebé el triple de pacients en cures intensives són per culpa de la covid-19

L'Hospital Joan XXIII adaptarà 5 boxes de la planta d'intermitjos en els quals s'hi poden instal·lar respiradors per intubar pacients.

Els hospitals de la demarcació es reorganitzen per augmentar les UCIGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 44 persones estan ingressades a la Unitat de Cures Intensives (UCI) per culpa del coronavirus a Tarragona. Així ho va assegurar ahir el Departament de Salut a aquest mitjà, confirmant que les dades de persones en estat greu en els hospitals va creixent amb el pas dels dies.

El total de pacients ingressats en els diferents centres hospitalaris és de 243, sempre tenint en compte dades del Camp de Tarragona. Són dades d’ahir mateix, amb què estan més actualitzades que les que ofereix Salut al portal dadescovid.cat.

Així doncs, el 18,1% de les persones que estan ingressades per culpa de la pandèmia al Camp de Tarragona són a l’UCI, gairebé un de cada cinc pacients. En total, en el mateix territori, hi ha 521 ingressos hospitalaris que no tenen a veure amb el coronavirus i, vuit d’ells, són a l’UCI.

Aquesta xifra encara és més destacable, ja que demostren que gairebé el triple de pacients en cures intensives hi són a causa de la covid-19.

tracking