Diari Més

Policial

Un sergent i un agent de la Policia Local de Cambrils reben una felicitació dels Mossos

El Dia de les Esquadres no s'ha celebrat a causa de la pandèmia i les distincions s’han lliurat a la seu de la comissaria de districte

El sergent de la policia cambrilenca va rebre la distinció de mans de la sotsinspectora en cap de la comissaria de districte dels Mossos, Carme Domènech.

Un sergent i un agent de la Policia Local de Cambrils reben una felicitació dels MossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sergent Jesús González i un agent interí de la Policia Local de Cambrils han estat reconeguts amb distincions atorgades pel Cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya. Enguany no s’ha pogut celebrar el Dia de les Esquadres del Camp de Tarragona i els reconeixements s’han lliurat individualment a la seu de la comissaria de districte.

El sergent Jesús González ha rebut una felicitació pública individual del tipus A de mans de la sotsinspectora en cap de la comissaria de districte dels Mossos, Carme Domènech. El motiu del reconeixement lliurat és la tasca contínua de suport i de coordinació del sergent de la policia cambrilenca com a responsable de l’Àrea Policial de Trànsit i de Planificació.

En el cas de l’agent interí, la felicitació és de la Regió Policial de Ponent (Lleida) del Cos de Mossos d’Esquadra per la seva actuació en l’incendi del juny de 2019 a la Ribera d’Ebre, Segrià i Garrigues. Durant l'evacuació urgent de diverses cases i masies aïllades i disperses, l'agent, que en aquelles dates no formava part de cap organització policial, i que tenia una ampli coneixement del territori, es va prestar de voluntari i de forma altruista a acompanyar i orientar els patrullers.

tracking