Diari Més

Els Mossos denuncien deu persones al Camp de Tarragona per saltar-se el toc de queda

Van cursar cinc denúncies a gent que era en un bar de la Pineda a les 00.30 hores

La Policia Local del Vendrell, patrullant.

Els Mossos denuncien deu persones al Camp de Tarragona per saltar-se el toc de quedaAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han multat un total de deu persones aquest entre la nit de dilluns i la matinada d'aquest dimarts per saltar-se el toc de queda al Camp de Tarragona.

Segons detallen des del cos policial, cinc d'aquestes persones van ser trobades dins d'un bar a Vila-seca, concretament a l'avinguda Pau Casals de la Pineda. Aquestes cinc persones eren dins de l'establiment juntament amb un menor i van ser enxampades pel cos policial autonòmic.

La resta de persones que han estat denunciades pels Mossos per saltar-se l'ordre de quedar-se a casa a partir de les deu de la nit són de diferents municipis del Camp de Tarragona.

Més denúncies

Les policies locals de diversos municipis tarragonins també han cursat denúncies per trobar a gent al carrer fora de l'hora permesa i sense causa justificada. A Reus, la Guàrdia Urbana va aixecar un total de dissset actes. A Salou, segons informen des del consistori, són vuit les denúncies que s'han tramitat per saltar-se el toc de queda. Pel que fa a la ciutat de Tarragona, la Guàrdia Urbana ha denunciat quatre persones per circular sense justificació i una altra per no portar mascareta.

A Cambrils, es va denunciar a dues persones per no complir les restriccions de mobilitat. En un control dels Mossos d’Esquadra, es va enxampar a un home conduint i que va donar positiu en realitzar-li la prova d’alcoholèmia (0,64mg/l). Anava amb una acompanyant, que va ser la segona denunciada.

Segons detallen des d'altres consistoris com Valls, Vila-seca o El Vendrell, no s'ha hagut de cursar cap denúncia per part dels cossos policials locals.

Més controls a l'Ebre

Els controls policials a les Terres de l'Ebre s'intensificaran els pròxims dies per controlar que es compleixen totes les restriccions i mesures sanitàries.

Hi haurà més vigilància sobre la mobilitat a les carreteres, sobretot durant el toc de queda, i també al camp, per assegurar que els temporers de la campanya dels cítrics i l'oliva compleixen les recomanacions en els trajectes a la feina. Aquest dimarts a la matinada s'han posat almenys 9 multes per incompliment del toc de queda.

El delegat del Govern ebrenc, Xavier Pallarés, ha alertat que la propagació de la covid-19 al territori «és alarmant» i cal augmentar la prevenció amb mesures «d'autoprotecció». Pallarés ha demanat que s'evitin festes per la Castanyada.

tracking