Diari Més

Successos

Detingut un salouenc per robar una gran quantitat de joies a una veïna de Vila-seca

Va ser detingut a Reus on havia aconseguit 2.600 euros pel que havia robat en dos establiments de compravenda

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 d'octubre a Reus a un veí de Salou, de nacionalitat espanyola, de30anys, acusa d'un delicte de robatori amb força a una dona de Vila-seca.

Segons el relat que fan els Mossos en un comunicat, el robatori es va produir el passat 1 de juny, quan el detingut va aconseguir la clau del pis de la víctima. Aquesta clau li havia deixat a la parella del detingut, que era veïna de la víctima, amb l'objectiu d'utilitzar-la en cas d'urgència.

Amb la clau, va poder accedir sense problema al pis i robar-li diverses arracades d'or, penjolls i polseres, entre altres joies de valor. En la investigació oberta pels Mossos van localitzar les joies robades. Aquestes havien estat venudes en dos establiments de compravenda de Reus, per un valor aproximat de 2.600 euros.

Amb la informació sobre la venda de les joies, els Mossos van poder localitzar el presumpte lladre. Aquest, segons que van comprovar, també havia estafat temps enrere la seva parella, fent-se transferències bancàries a favor seu des del compte d'ella i demanant un crèdit usurpant la seva identitat.

Després de ser localitzat va ser detingut a Reus i va passar aquest dilluns a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking