Diari Més

Les comarques de Tarragona sumen quatre noves defuncions per coronavirus

El risc de rebrot a la regió sanitària del Camp de Tarragona puja lleugerament i continua superant els 870 punts

Una sanitària recollint una mostra a una nena per fer una PCR, en el marc dels cribratges en centres educatius.

cribratge, Salut, Catalunya, escola, coronavirusGencat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre noves víctimes mortals per coronavirus és el balanç de l'actualització de dades d'aquest cap de setmana. Segons les xifres corresponents al dia 25 d'octubre, al Camp de Tarragona hi ha comptabilitzades un total de 482 morts, tres més que la jornada anterior. A les Terres de l'Ebre, també s'ha sumat una nova víctima mortal per la covid-19, deixant la quantitat total en 69 defuncions.

Hi ha hagut un increment important al Camp de Tarragona pel que fa al nombre de pacients ingressats per coronavirus, que ja són 169, 21 més que el dia 24. També s'han incrementat els pacients que han estat ingressats a l'UCI, passant de 22 a 29.

El nombre de casos confirmats acumulats ara és d'11.407, és a dir, 124 més que l'última xifra comptabilitzada. El que ha pujat molt lleugerament és el risc de rebrot, que ha augmentat un punt. Malgrat tot, es tracta d'un índex disparat al Camp de Tarragona, amb 872 punts, per damunt de la mitjana catalana.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, en aquesta regió sanitària hi ha ara ingressades 45 persones (4 més que la jornada anterior), de les quals 9 estan ingressades a l'UCI. Els casos confirmats acumulats són ara de 3.145, 66 més que el dia anterior. El que si ha augmentat, de manera considerable, és el risc de rebrot, que ha passat a ser de 704 punts, mentre que la jornada anterior era de 627.

Situació al conjunt de Catalunya

El risc de rebrot a Catalunya puja 53 punts més en un sol dia i ja supera els 800 punts, en concret està en 841, segons les dades actualitzades del Departament de Salut. La incidència a 14 dies se situa en 572,26. La taxa de transmissió o velocitat de contagi, l'Rt es manté en l'1,53. En l'actualització de dades s'han declarat 4.077 nous casos confirmats per PCR o tests d'antígens (TA), fins als 207-265 des de l'inici de la pandèmia. Segons l'últim balanç, el 12,55% de les proves que es fan donen positiu. També s'ha informat de 25 noves morts, amb un total de 13.819. D'altra banda, hi ha 132 ingressats més per coronavirus als hospitals catalans, amb un total de 2.017 persones, 347 de les quals a l'UCI (+5).

tracking