Diari Més

La Residència Mar i Sol del Creixell farà proves PCR a tots els residents pel positiu d'una treballadora

La direcció també ha decidit anul·lar les visites a la residència fins a nou avís

Imatge de la Residència Mar i Sol de Creixell.

La Residència Mar i Sol del Creixell farà proves PCR a tots els residents pel positiu d'una treballadoraGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció de la ResidènciaMar i Sol del Creixell ha indicat que avui dilluns ha tingut coneixement que una de les professionals del centre ha donat positiu en coronavirus. Aquesta treballadora va realitzar el seu últim torn de treball el diumenge dia 18 i no va començar a notar símptomesfins aldilluns 19. El dimecres 21 se li va realitzar una PCR i avui ha comunicat al centre que ha donat positiu.

La professional està confinada des del mateix dilluns 19 iavuino presenta simptomatologia. A la resta de treballadors del centre se'ls hi van realitzar proves PCR entre dimecres i dijous de la setmana passada i totes elles han resultat negatives.

Seguint instruccions del CAP de referència, en elsdies vinentses faran proves PCR a tots els residents. De totes maneres la Direcció de la ResidènciaMarii Sol ha indicat en un comunicat que cap d'ells presenta simptomatologia compatible amb el virus i ja fa8dies des de l'últim contacte amb la treballadora positiva, que actualment està complint la quarantena pertinent.

Davant aquesta situació la direcció ha decidit com a mesura de prevenció, anul·lar les visites a la residència fins a nou avís.

tracking