Diari Més

Successos

Mor la passatgera davantera d'un turisme en un accident a l'AP-7 a Vila-seca

En la col·lisió per envestida entre un cotxe i un camió també ha resultat ferit greu el conductor del turisme

Imatge del vehicle accidentat.

Mor la passatgera davantera d'un turisme en un accident a l'AP-7 a Vila-secaTrànsit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passatgera davantera d’un turisme ha mort aquest dijous en un accident amb un camió a l’AP-7 a Vila-seca, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Aquest ha tingut lloc al punt quilomètric 267 de l’AP-7, en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12.31h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió per envestida entre un turisme i un camió. A conseqüència de l’accident, ha mort la passatgera davantera del turisme, F.V.F., de 79 anys i veïna de Barcelona.El conductor del turisme ha resultat ferit greu i l’han traslladat a l’Hospital Joan XXIII.

Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, els vehicles passen pel voral de la via en sentit sud.

Amb aquesta víctima, són 90 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals.

Un camió i un turisme ha patit una col·lisió per

Mor la passatgera davantera d'un turisme en un accident a l'AP-7 a CambrilsGerard Martí

tracking