Diari Més

Fotografia

La millor imatge de Roda de Berà

L’Ajuntament del municipi ha convocat un concurs de fotografia per il·lustrar el calendari del 2021

Fotografia que il·lustra el mes d'agost del calendari de Roda de Berà del 2020.

La millor imatge de Roda de BeràAndrés Mondéjar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada any des del 2018, l’Ajuntament de Roda de Berà, edita un calendari amb dotze fotografies del municipi. Enguany, el consistori ha volgut convertir la iniciativa en un concurs popular, fent que la 8a edició del Concurs de fotografia que s’organitza al municipi tingui com a premi la publicació de les imatges en el calendari municipal.

Segons les bases del certamen, hi poden participar totes les persones empadronades a Roda de Berà. A més, s’estableix que cada participant hi podrà presentar fins a dotze imatges, totes elles de racons i espais del municipi, en format JPG i disposició horitzontal. El tema és lliure, amb l’únic condicionant que s’exclouran les fotografies que mostrin imatges o retrats de persones. A més, les bases estableixen que les fotos es podran retocar amb software fotogràfic i/o fer muntatges innovadors i creatius.

La data límit de presentació de les fotos és dilluns 30 de novembre. Aquestes s’hauran de portar a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital i dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I (Butlleta d’inscripció) i l’Annex II (Model d’autorització de menors) només en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’autoria de les fotografies en secret. A l’exterior del sobre hi haurà de constar també el pseudònim.

El Jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la cap de Comunicació, Susana Benítez; i l’arxiver municipal, Ricard Benimeli.

Se seleccionaran un total de dotze imatges, una per a cada mes de l’any, i cadascuna d’elles serà premiada amb un import de 25 euros. La voluntat de l’Ajuntament és editar 2.000 calendaris que es repartiran gratuïtament entre rodencs i visitants, a l’Ajuntament, al Museu de la Ràdio Luis del Olmo, a d’altres edificis municipals o a través de les diverses fires turístiques. Les bases es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.rodadebera.cat).

Detall de la foto de gener del calendari 2020.

La millor imatge de Roda de BeràAndrés Mondéjar

tracking