Diari Més

Societat

Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l'Ajuntament de Prades per millorar l'atenció a la gent gran

Un 30,5% dels veïns de la vila són més grans de 60 anys

Jordi Ballart, director de l'oficina de CaixaBank a Prades i Ulldemolins amb Lídia Bargas, alcaldessa de Prades.

Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l'Ajuntament de Prades per millorar l'atenció a la gent granCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació “la Caixa” ha mostrat el seu suport, a través de CaixaBank, a l’Ajuntament de Prades perquè pugui millorar l’assistència a la gent gran del municipi.

El consistori ha rebut una col·laboració de la Fundació “la Caixa” de 4.500 euros, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.

Gràcies a la col·laboració, l’Ajuntament de Prades podrà millorar l’atenció a la seva gent gran. Actualment, la població de Prades és molt envellida, un 30,5% dels veïns de la vila són més grans de 60 anys. Així, una part important del pressupost municipal té com a finalitat cobrir les necessitats d'aquest col·lectiu.

Segons informa el consistori, aquest any la situació de la gent gran s'ha agreujat degut a la pandèmia del Covid-19 i l’Ajuntament s'ha vist obligat a assumir despeses extraordinàries per tal de donar suport vital (aliments, medicació, acompanyament) a les persones grans del municipi.

La col·laboració es va fer efectiva en una signatura a les instal·lacions de l’Ajuntament, on l’equip de govern va rebre representants de CaixaBank. El consistori els ha fet arribar el seu agraïment per una ajuda que permetrà fer front a una despesa molt necessària al municipi.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Lídia Bargas «es tracta d’una aportació econòmica que agraïm molt i que ens permetrà seguir recolzant la nostra gent gran».

Jaume Masana, Director Territorial Catalunya de CaixaBank, ha destacat que aquesta col·laboració entronca amb l’objectiu de l’Acció Social de CaixaBank de millorar la qualitat de vida de la gent gran.

tracking