Diari Més

Salut

Comença la campanya de vacunació de la grip a Constantí

La campanya s’allargarà fins a finals del mes de gener

S'ha habilitat la pista dura del Pavelló del municipi.

Comença la campanya de vacunació de la grip a ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres, 21 de setembre, ha arrencat la campanya de la vacunació de la grip a Constantí, una campanya que de manera excepcional es farà aquest any al Pavelló Poliesportiu. L’Institut Català de la Salut (ICS) del Camp de Tarragona i l’Ajuntament de Constantí han habilitat aquest punt de vacunació fora del Centre d’Atenció Primària (CAP), concretament a la pista dura del Pavelló, amb totes les mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19.
La campanya de vacunació ha començat avui i s’allargarà fins a finals del mes de gener. Per vacunar-se, els ciutadans han de contactar amb el CAP per demanar cita prèvia. Ho poden fer a través del telèfon: 977 52 41 09, de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. O bé a través dewww.ics.gencat.cat. Les vacunacions es faran els dimecres, dijous i divendres de 9.30 a 12.30 h i de manera esglaonada. L’entrada es fa pel carrer Centcelles i en l’accés es prenen totes les mesures de prevenció i sanitàries per la COVID-19. Un cop posada la vacuna, la sortida es fa per l’Avinguda 11 de Setembre.
L’objectiu d’habilitar aquest espai complementari és garantir en el context actual la màxima seguretat als grups que s’han de vacunar, que són precisament aquells col·lectius de risc a l’hora de contraure malalties com la Covid-19. Des del Departament de Salut i des de l'Ajuntament de Constantí s'ha volgut subratllar de la importància de vacunar-se de la grip cada any per als grups de risc, però aquest any és «més important que mai» a causa de la pandèmia del coronavirus.
tracking