Diari Més

Restauració

Els bars i restaurants de Valls no hauran de pagar la taxa de les terrasses fins 2022

L’Ajuntament ha decidit allargar la gratuïtat, com a mesura extraordinària per pal·liar els efectes de la covid

L'alcaldessa Dolors Farré acompanyada pel regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, amb el president de l'Associació de Restauradors, Joan Mira.

Els bars i restaurants de Valls no hauran de pagar la taxa de les terrasses fins 2022Ajuntament Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bars i restaurants de Valls que tinguin terrassa no hauran de pagar la taxa d’ocupació de via pública tampoc durant tot l’any 2021. Es tracta d’una mesura de suport municipal pel tancament de les activitats de restauració aquest mes d’octubre per fer front a la covid-19. D’aquesta manera, el consistori allarga a tot l’any vinent la gratuïtat que ja s’està aplicant aquest 2020.

El nou tancament aquest mes d’octubre ordenat pel Procicat, sumat als mesos de confinament de la primavera durant l’estat d’alarma i la reducció d’aforaments i de l’activitat en aquests últims mesos, està afectant d’una manera molt directa al sector. Per això, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada pel regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, es va reunir dilluns amb el president de l’Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, per estudiar mesures per ajudar al sector.

Aquesta setmana, el consistori espera posar en marxa una campanya de difusió dels establiments que serveixin àpats per emportar o reparteixin a domicili a través d’un directori.

A més, els restaurants també podran promocionar-se a l’aplicació móbil Approp, una iniciativa nascuda a Valls en suport al comerç local i de proximitat amb la que també col·labora l’Ajuntament. A través de l’app els establiments podran gestionar, de manera gratuïta fins al desembre, els seus encàrrecs.

tracking