Diari Més

Policial

Detingut després de fugir de la policia i conduir temeràriament per l'N-340 a Mont-roig

L'home, que no tenia punts al carnet, va circular a una gran velocitat per la via i, fins i tot, en contra direcció

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 34 anys va ser detingut el passat dissabte a Mont-roig del Camp després d'una persecució policial. Els fets van passar cap a les cinc de la tarda quan una patrulla va detectar que un conductor feia una canvi de sentit en veure'ls. Per aquest motiu, els agents van començar una recerca per la zona del vehicle.

Minuts més tard, la patrulla va veure al conductor aturat en una intersecció i li van demanar que s'aturés. Aquest va fer cas omís, fent un gir prohibit i començant una fugida per l'N-340 en sentit Tarragona a una gran velocitat.

A l'alçada d'un càmping situat a l'N-340, els agents van tornar a demanar-li que es parés, però aquest va decidir circular uns 200 metres en direcció contrària. Finalment, van aconseguir barrar-li el pas.

Els agents van identificar el conductor i van veure que havia perdut tots els punts del carnet del conduir. L'home de 34 anys i de nacionalitat marroquina va ser detingut per desobediència als agents de l'autoritat i per conducció temerària. També va ser sancionat administrativament per circular sense punts. El detingut amb domicili a Mont-roig compta amb sis antecedents policials similars, per furts i per delictes contra la salut pública.

tracking