Diari Més

Successos

Un agent de la Policia Local de Cambrils, investigat per la trama d'explotació sexual

Actualment, no ocupa el seu lloc de treball i el consistori «ha iniciat les actuacions prèvies per obrir-li un expedient disciplinari»

La façana del consistori de Cambrils.

Ajuntament CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ha confirmat queun treballador municipal està sent investigat per la trama d'explotació sexual que s'ha conegut aquesta setmana al municipi. Es tracta d'un membre de la Policia Local, el qual ja ha lliurat l’arma i l’acreditació i actualment no ocupa el seu lloc de treball.

El consistori ja «hainiciat les actuacions prèvies per obrir l'oportú expedient disciplinari al treballador municipal i establir mesures cautelars», segons expliquen. Asseguren que han actuat des del moment en què va tenir coneixement de l’assumpte, recalcant que «hi ha una acció judicial en tràmit i que per tant de moment només es tracta de mesures preventives». Per aquest motiu ha ha demanat el màxim respecte a la presumpció d’innocència, al dret a l’honor i a la protecció de dades del treballador investigat.

«L’Ajuntament es compromet a col·laborar de forma plena i absoluta amb les autoritats judicials i, en cas que es confirmin els fets investigats, a actuar amb contundència i prendre les mesures necessàries», han comunicat.

Investigació

Aquest dimecres, la Policia Nacional informava del desmantellament d'un pis i un baix comercial destinat com a centre d'estètica i massatges, on dones d'origen sud-americà eren explotades sexualment. Sis persones, 4 de nacionalitat colombiana, 1 de dominicana i 1 d'espanyola van ser detingudes en l'operatiu.

La investigació es va iniciar a mitjan any passat arran de la denúncia d'una dona que va aconseguir escapar-se dels seus captors, els quals la obligaven a mantenir relacions sexuals amb clients. Lavíctima va venir a Espanya enganyada amb la promesa de treballar en un centre d'estètica deCambrils i així, regularitzar la seva situació administrativa al país. La seva denúncia va permetre desmantellar la xarxa.

L'operació ha estat desenvolupada per agents de la UCRIF, de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona.

MÉS INFORMACIÓ

Desmantellen una xarxa d'explotació sexual en un centre d'estètica i massatges de Cambrils

tracking