Diari Més

Noves mesures anticovid

PortAventura tanca temporalment fins al 30 d'octubre per les noves restriccions a Catalunya

Els seus treballadors tornen a entrar en un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació fins a la reobertura del parc

Imatge

PortAventura, considerat el millor parc temàtic del món segons National GeographicPortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura World ha comunicat que tanca temporalment el seu resort del 16 fins al 30 d'octubreper les noves restriccions decretes per la Generalitat per evitar la propagació del coronavirus. El Procicat aprovava ahirl'obligació de tancar els parcs i fires d'atraccions així com les estructures desmuntables recreatives.

L'empresa assegura que aplicarà totes les instruccions i recomanacions que resultin d’aquestes mesures, prenent les màximes precaucions i sempre en coordinació amb les autoritats sanitàries. «Per a PortAventura World, la salut i la seguretat de tots els seus clients, treballadors i col·laboradors és la prioritat absoluta», afegeixen en un comunicat.

Segons ha pogut saber Diari Més, des d'avui els seus treballadors tornen a entrar en un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) fins que tornin a obrir portes. Alguns dels seus treballadors no han arribat a incorporar-se als seus llocs de treball aquesta temporadades de que el parc temàtic va obrir el passat 8 de juliol. Cal tenir en compte que el centre d'oci té tancats diversos hotels així com elCaribe Aquatic Park.

Per lespersones que tenien una reserva per als propers dies, PortAventura els ofereix la possibilitat de modificar la reserva fins a finals de temporada 2020 o sol·licitar la cancel·lació. En cas de tenir les entrades per al parc adquirides amb data assignada, asseguren que aquestes seran vàlides qualsevol dia fins a finals de la temporada 2020.

tracking