Diari Més

Sanitat

Valls negocia amb la Generalitat integrar el Pius Hospital al CatSalut

Amb la integració, la gestió passaria a ser directa per part del departament de Salut

Imatge d'arxiu de l'Hospital Pius de Valls.

hospital pius de vallsPius Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Valls negocia amb la Generalitat integrar el Pius Hospital al CatSalut i, per això, avui dijous han constituït una taula de treball i a finals d'any, es segellarà un protocol d'intencions, segons informa el Departament de Salut.

El Pius Hospital és el de referència per a més de 64.000 usuaris de les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà i forma part del sistema sanitari d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

Amb la futura incorporació a CatSalut, el Pius passaria a formar part a tots els efectes de la xarxa d'hospitals públics de gestió directa de la Generalitat.

L'objectiu central de la taula constituïda avui dijous és afrontar quines inversions precisa per modernitzar la seva cartera de serveis.

També haurà de millorar la coordinació amb els altres hospitals de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, amb la visió de parc sanitari.

Així, la taula ha d'establir també les necessitats de serveis, espais i equipaments de l'atenció primària, sociosanitària i hospitalària per a aquesta zona.

Un cop decidit el model sanitari, les possibles inversions i el calendari d'implementació es reflectiran en un protocol d'intencions que signaran Salut i l'Ajuntament a finals d'aquest any.

tracking