Diari Més

Policial

El dispositiu dels Mossos tanca amb 16 detinguts per tràfic de marihuana a l'Alt Camp i el Baix Penedès

La investigació encara està oberta i no es descarten noves detencions

La policia autonòmica

El dispositiu dels Mossos tanca amb 16 detinguts per tràfic de marihuana a l'Alt Camp i el Baix PenedèsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu que va dur a terme ahir dimecres els Mossos d'Esquadra a l'Alt Camp, el Baix Penedès il'Anoia es va saldar amb 16 detinguts, la majoria d'ells a Valls i Puigpelat. En total es van fer dotzeentrades a diversos domicilis de les tres comarques. Concretament a Valls, Puigpelat, Vendrell, Igualada i Santa Margarida de Montbui. La investigació encara està oberta i no es descarten noves detencions.

Durant els registres es vanintervenir 2 armes de foc reals; 14.000 euros en efectiu; diverses armes prohibides, entre elles defenses elèctriques; 150 plantes de marihuana i 1,5 kg de cabdells. També es van decomissar 9 vehicles.

En una de les entrades a l'Alt Camp es van localitzar 800 monedes i diversos estris metàl·lics de valor històric, els quals s'han d'analitzar per determinar la seva procedència.

Gairebé tots els detinguts són de nacionalitat espanyola i es preveu que passin a disposició judicial divendres al Jutjat d'instrucció 4 de Vilafranca.

La investigació va a càrrec de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona i han participat efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), del Grup Especial d'Intervenció (GEI), de la canina i de seguretat ciutadana.

MÉS INFORMACIÓ

Almenys 15 detinguts en l'operatiu policial contra el tràfic de drogues a Valls, Puigpelat i el Vendrell

tracking