Diari Més

Policial

Detingut a Cambrils per circular amb un permís fals que havia adquirit a Albània per 200 euros

Al conductor també li consta una citació judicial i un esbrinament de domicili

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia de Cambrils.

La Policia de Cambrils deté un home per pegar dues vegades en un dia a la seva marePolicia Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils va detenir el passat dimarts al migdia un veí de Reus de27 anys per un delicte de falsificació de document públic. L'home va ser aturatquan circulava pel carrer Camí Corralet de Vilafortuny al despertar sospites.

Els agents van procedir a la identificació dels ocupants i van sol·licitar la documentació. En observar el permís de conduir italià, aquest presentava algunes irregularitats que feien dubtar de la seva legalitat i veracitat. Tot seguit, de manera espontània, el conductor vamanifestar l'havia adquirit a Albània per la quantitat de 200 euros. Preguntat per la possibilitat de presentar qualsevol altre document que acreditésque en alguna ocasió ha obtingut alguna mena de permís de conduir el conductor ho va negar. L'home va ser detingutcom a presumpte autor d'un delicte de falsificació documental i un delicte per no haver obtingut maicap mena de permís de conducció.

A l'individu també li consta una citació judicial per part del Jutjat d'Instrucció número 2 de Reusi un esbrinament de domicili judicial. El vehicle es va immobilitzar al lloc dels fets.

tracking