Diari Més

Societat

Els veïns de la Canonja hauran d'escollir entre 14 propostes als Pressupostos Participatius

Les votacions començaran el dia 15 d’octubre i finalitzaran el 30 del mateix mes

Imateg d'una urna dels

Els veïns de la Canonja hauran d'escollir entre 14 propostes als Pressupostos ParticipatiusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catorze han estat les propostes seleccionades per passar a la fase de votació dels Pressupostos Participatius 2020-2021 de la Canonja.Les votacions per destinar 200.000 euros de la partida pressupostaria començaran el dia 15 d’octubre i finalitzaran el 30 del mateix mes. Podran votar tots els majors de 16 anys empadronades al municipi. Cada votant haurà de seleccionar obligatòriament 3 propostes de la butlleta.

La votació es podrà fer efectiva telemàticament a través de la pàgina web https://participacio.lacanonja.cat/ mitjançant un procés de registre. I també es podrà votar presencialment, presentant el DNI, a les oficines de l'Ajuntament i al Castell de Masricart.

Les propostes finals se seleccionaran en base a l'ordre de prioritats obtingut i als límits establerts, fent les combinacions necessàries per tal d'arribar als 200.000 euros. Coma novetat, enguany, quedaran descartades les propostes que no siguin escollides per al menys el 15% dels votants, ha explicatel primer tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Salvador Ferré.

tracking