Diari Més

Residències

Deriven 15 pacients de la residència Calafell Park a la NostraLlar

La centre dels Pallaresos ha recuperat la normalitat

Imatge de la Residència NostraLlar dels Pallaresos.

La Residència NostraLlar dels Pallaresos reprèn dimarts les visites als usuarisGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha decidit derivar quinze usuaris de la residència Calafell Park de Segur de Calafell –la qual va haver de ser clausurada per mancances materials i assistencials– a la Residència NostraLlar dels Pallaresos. Aquest darrer centre ha recuperat totalment la normalitat i ja ha reprès les visites després que totes les proves PCR realitzades als usuaris i als treballadors de la plantilla hagin donat negatiu.

D’altra banda, la derivació es produeix avalada pel fet que la residència NostraLlar està considerada centre verd –lliure de covid-19– «i per la bona gestió que estem duent a terme en aquesta situació de pandèmia», segons ha comunicat la Residència NostraLlar. Avui ingressaran a la NostraLlar, vuit persones i, demà, ho faran set més.

Segons la Residència NostraLlar, totes han superat la malaltia i han desenvolupat anticossos. «Per tant, no suposen cap risc i no necessiten estar en aïllament. Des del centre rebrem aquests nous usuaris amb els braços oberts i tot l’equip de professionals treballarà perquè se sentin còmodes a la seva nova llar», assegura la residència.

tracking