Diari Més

Laboral

Treballadors de la Residència Nostrallar denuncien amenaces i una mala gestió del centre

Els empleats denunciants consideren que la nova gestora «no té la capacitat i la professionalitat que el sector demana davant l'emergència sanitària»

La tercera subinspecció general de l'exèrcit als Pallaresos.

La residència Nostrallar ja està en mans d'STS GrupGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Treballadors de la Residència Nostrallar de Pallaresos denuncien la situació actual que viuen amb la nova empresa que gestiona el centre de persones grans. Aquests empleats consideren que la nova gestora no ho fa correctament ja que «no té la capacitat i la professionalitat que el sector demana davant l'emergència sanitària» que s'esta vivint.

En un comunicat, un grup de treballadors afirmen haver rebut amenaces per la feina que fan i se senten investigats a nivell personal sobre la seva vida privada i professional. Aquest defensen que encap moment han faltat al seu lloc de treball, excepte els professionals que estan per baixa medica, ni han reduït el seu rendiment, ni la seva atenció als usuaris «ja que pels professionals l'atenció als avis es la seva prioritat».

En plena pandèmia, la Residència Nostrallar va ser intervinguda per la Generalitat per la mort d'una quinzena de residents i una cinquantena de contagiats arran la covid-19. La Fiscalia de Tarragona també va incoar diligències d’investigació per la situació a Nostrallar.

tracking