Diari Més

Judicial

Demanen 20 anys de presó a una dona per matar al seu xicot d'un tret al cap al Vendrell

L'acusada guardava a la seva tauleta de nit una pistola semi automàtica que tenia al seu nom

Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona.

justicia audiencia judici tarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal demana20anys de presó a una tiradora per haver matat al seu xicot d'un tret al cap després d'una discussió, amb l'atenuant de trastorn mental transitori i l'agreujant de parentiu, segons l'escrit del Ministeri Públic.

Els fets, que es jutjaran a l'Audiència de Tarragona amb jurat popular, es remunten a la matinada del 12 d'octubre del 2018 al dormitori de la parella, que residia en una urbanització del Vendrell.

Els dos estaven al llit i l'acusada, de41anys, es va aixecar per anar a fumar, la qual cosa va despertar al seu company i aquest es va enfadar.

Després d'una discussió, l'home es va girar d'esquena per continuar dormint però, de sobte, de manera «sorprenent i sobtada, impedint qualsevol reacció defensiva», la dona va agafar la seva pistola de la tauleta de nit i, «amb evident menyspreu per la vida aliena», li va disparar dues vegades al cap.

L'home va ser trobat encara amb vida al voltant de les vuit de la tarda, tot i que va morir poc després a causa de les ferides.

L'acusada era sòcia del Club de Tir Esportiu de Barcelona, tenia una llicència d'armes caducada i dues més en vigor F i E, i guardava a la seva tauleta de nit una pistola semi automàtica que tenia al seu nom.

El fiscal aplica l'atenuant de trastorn transitori, ja que té diagnosticat un trastorn de la personalitat, un altre per consum de drogues i un altre per depressió que van alterar les seves capacitats el dia del crim.

La dona, després dels trets, es va refugiar a casa d'una germana seva a Cunit, encara que els Mossos d'Esquadra la van arrestar l'endemà i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

tracking