Diari Més

Ciutat

Comencen a instal·lar càmeres de videovigilància a Vila-seca

Tres punts del municipi comptaran amb aquest estri que servirà per facilitar la tasca de la policia

El primer punt en el qual s'han començat a instal·lar càmeres és darrere de l'Auditori.

Comencen a instal·lar càmeres de videovigilància a Vila-secaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Vila-seca ha començat la instal·lació de càmeres de videovigilància que havien previst fa alguns mesos. Aquesta mesura ajudarà a preservar la seguretat al municipi i, de moment, el consistori ha iniciat la posada en marxa d’aquesta nova tecnologia darrere de l’Auditori Josep Carreras. Serà el primer dels tres punts de la fase inicial de la col·locació de càmeres, les quals també tindran presència, en els pròxims dies, al Castell i també en espais educatius.

Els operaris estan treballant aquests dies per poder tenir enllestida aviat la zona de l’Auditori per, després, passar a la col·locació de càmeres en els altres dos punts abans esmentats. Pere Segura, alcalde de Vila-seca, va assegurar a Diari Més que la funció d’aquestes càmeres no serà una altra que la de «facilitar la tasca policial i, a més, continuar amb la modernització del nostre municipi, que és una de les metes que ens hem marcat».

Segura recorda que «ara mateix ens trobem en un procés d’instal·lació de càmeres en diverses zones del municipi» amb la intenció final de «trobar l’equilibri entre la preservació de la seguretat i aquesta modernització de la que parlàvem». Després d’acabar de col·locar les càmeres en els tres punts, el batlle no descarta continuar equipant altres zones de Vila-seca de la mateixa manera. «Depèn de com funcioni aquesta instal·lació inicial, prendrem una decisió en un sentit o l’altre», assegurava un Pere Segura que recorda que els punts escollits són estratègics. «Hi ha algunes zones conflictives a Vila-seca i la nostra idea és la de tenir-los el màxim controlat que sigui possible. Creiem que aquestes càmeres ajudaran molt i que els nostres veïns agrairan una mesura que sempre va encaminada al seu benestar».

Un dron

«La nostra voluntat és la d’encaminar Vila-seca com a ciutat intel·ligent i creiem que aquests elements són una bona forma de poder seguir endavant amb aquesta modernització que busquem», va afegir un Pere Segura que també va recordar que «hem afegit un dron per a buscar aquesta millora de la seguretat». Aquest element, a més, té altres utilitats, segons va apuntar el mateix Segura, qui va afirmar que «serveix per filmar i detectar determinats delictes o faltes urbanístiques que es puguin produir».

tracking