Diari Més

El brot de la residència Les Vinyes de Falset compta amb 103 positius

La residència compta actualment amb 118 places ocupades

Imatge de la residència Les Vinyes de Falset.

S'eleven a una setantena els casos positius de covid-19 a la residència Les Vinyes de FalsetGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El brot declarat a la residència Les Vinyes de Falset compta amb 103 positius amb PCR per coronavirus dels quals 86 són usuaris i 17 són treballadors. La residència compta actualment amb 118 places ocupades.

A partir de demà, des de l’Equip d’Atenció Primària, es realitzaran ecografies pulmonars a tots els residents i el divendres es realitzarà un nou cribratge tant a residents com a treballadors per tal tenir noves dades de controls del brot al centre.

El cas inicial es remunta al 12 de setembre en què es comunica un positiu d’una treballadora amb simptomatologia. El 16 i el 18 de setembre es fa un primer cribratge tant a residents com a treballadors. En aquests primer cribratge es detecten 16 positius, dels quals 11 són residents i 5 són treballadors. El 29 de setembre es diagnostiquen 2 casos més en residents i es decideix fer un nou cribratge el passat 1 d’octubre.

Actualment, hi ha 103 casos positius per PCR, dels quals 86 són residents i 17 són treballadors. A més, hi ha hagut 1 èxitus amb sospita de PCR.

tracking