Diari Més

Policial

Detingut un home a Salou per intentar assaltar vianants dalt d'una bicicleta i amb un ganivet

Els robatoris els va cometre ahir a la nit i en cap dels dos casos es va poder fer amb el botí

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Salou han detingut aquesta matinada un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou, com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació, en grau de temptativa.

Els fets han ocorregut aquesta passada nit al carrer Sol de Salou quan un home, que anava amb bicicleta, ha exhibit un ganivet a una vianant perquè li entregués els diners.

Immediatament, una patrulla s’ha desplaçat al lloc per atendre la víctima i aquesta els ha explicat que quan l’autor l’ha intimidat, ha marxat corrents per evitar el robatori.

Pocs minuts més tard, els mossos han tingut coneixement d’un fet similar al passeig Miramar de Salou on una parella també ha estat víctima d’una temptativa de robatori amb intimidació per un home que es desplaçava amb bicicleta. En ambdós casos el lladre no ha pogut cometre els robatoris perquè els vianants li han recriminat l’acció.

Passada la mitjanit, els Mossos d’Esquadra han localitzat i detingut el presumpte autor dels robatoris a la via Roma de Salou. El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking