Diari Més

Societat

Salou cancel·la el Cós Blanc 2021 per la covid al febrer

L'Ajuntament i representants de les colles van decidir suspendre «de moment» la 41a edicio en una reunió telemàtica celebrada ahir al vespre

Imatge d'una edició passada del Cós Blanc de Salou.

Salou cancel·la el Cós Blanc 2021 per la covidCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou i les colles de festa major han acordat «en principi» cancel·lar el Cós Blanc 2021 al febrer, però s'han emplaçat a seguir explorant el canvi de dates.La incertesa sobre el desenvolupament de la pandèmia per la covid va fer que representants de les colles i el consistoriesreunissin ahir per explorar noves dates per celebrar la multitudinària batalla de confeti amb què, des de fa40anys, corona la seva festa major, però es va optar per suspendre «de moment» la desfilada en què participen una trentena de carrosses i a la que assisteixen milers de persones el primer cap de setmana de febrer.

Les colles, que per aquestes dates comencen a muntar les carrosses i triar la temàtica de les disfresses, van descartar en primera instància la possibilitat de traslladar l'acte al maig, però continuen valorant aquesta opció. En el millor dels escenaris, si la pandèmia permetés tornar a la plena normalitat, Salou es trobaria en plena temporada turística i bona part dels salouencs que participen en l'organització immersa en la represa de l'activitat, sobretot després d'aquest estiu a mig gas. També es va descartar el mes de novembre com a nova data per la proximitat en el calendari a l'edició de 2022.

L'Ajuntament i representants de les colles van decidir «de moment» suspendre la 41a edicio del Cós Blanc en una reunió telemàtica celebrada ahir al vespre.

tracking