Diari Més

Societat

El Ministeri adjudica els contractes per a l'explotació de nou àrees de servei de l'AP-7

La concessió de serveis és per un termini de 5 anys

Àrea de servei a l'Hospitalet de l'Infant,

àrea de servei, AP-7, Hospitalet de l'InfantGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha adjudicat el contracte per a l'explotació de les nou àrees de servei existents a l'autopista AP-7 entre Tarragona i Alacant, la concessió de la qual va finalitzar el passat 1 de gener de 2020.

La modalitat dels nou lots contractats serà de concessió de serveis per un termini de 5 anys, i el seu objecte serà la conservació i explotació de les instal·lacions juntament amb l'execució d'unes certes operacions de reforma i millora. Entre altres millores valorades en les propostes dels adjudicataris, s'ha inclòs la instal·lació d'il·luminat LED, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, dispensador de AdBlue (sistema de reducció catalítica d'emissions de vehicles), punts de subministrament de GNL i GLP, i instal·lació de plaques fotovoltaiques; mostra del compromís del Mitma amb els objectius de desenvolupament sostenible.

Elcànon anual, a favor de l'Administració General de l'Estat, de l'àrea de servei de l'Hospitalet de l'Infant s'eleva a2.304.000 euros; i2.301.000 euros per a la del Baix Ebre a Tortosa.

tracking