Diari Més

Televisió

Albert li recorda a Celia Villalobos a 'MasterChef Celebrity' la seva afició al Candy Crush

El moment amb el petit de Castellvell del Camp com a protagonista es va tornar viral a les xarxes socials

Albert i Celia Villalobos a la prova d'exteriors.

Albert li recorda a Celia Villalobos a 'MasterChef Celebrity' la seva afició al Candy CrushTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert, el castellvellenc que va participar a MasterChef Junior 7, va aparèixer ahir al tercer programa deMasterChef Celebrityde TVE. Ho va fer a la prova d'exteriors, on el minichef feia de capità de l'equip vermell amb Celia Villalobos com a concursant, entre d'altres.

El punt còmic de la nit el va posar el petit del Camp de Tarragona quan li va explicar a l'expolítica del Partit Popular que ell de gran vol dedicar-se a la política i ser diputat al Congrés. Al que la popular li va contestar «Saps que jo vaig ser política durant molts anys?».

La conversació va continuar amb la Celia explicant-li que quan va ser més feliç va ser sent alcaldessa de Màlaga «perquè la política és un servei», afegia. Moment en que el petit Albert va recuperar una anècdota que molts espectadors estaven esperant des de l'inici del talent show, el de Celia jugant al Candy Crush al Congrés. «Alguns diputats juguen al Candy-Crush», soltava el de Castellvell. Frase que no va passar desapercebuda i es va tornar viral a Twitter. Villalobos, per la seva banda, va optar per ignorar el comentari.

tracking