Diari Més

Successos

Un arbre cau sobre d'una línia elèctrica i provoca un petit incendi a Prades

Els veïns s'han quedat una estona sense subministrament elèctric

Instal·lació de proteccions en una torre elèctrica que Endesa folra per protegir l'avifauna als termes municipals de Cornudella de Montsant i Ulldemolins (Priorat). Imatge publicada el 30 de maig del 2018

Endesa, línia, rapinyaire, electrocució, Priorat, elèctrica, Ulldemolins, au, protecció, Agents Rurals, torreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caiguda d'un arbre en una línia elèctrica provisional d'Endesa l'ha malmès i ha provocat un petit incendi en una de les sortides de Prades. Els fets ha passat cap a les 11.41 hores del matí i en el foc hi han treballatquatredotacions terrestres i un mitjà aeri dels Bombers de la Generalitat. El foc ha quedat apagat a les 13.41 hores i ha afectat aproximadament una hectàrea i mitja.Com a conseqüència, 1.009 abonats s'han quedat sense subministrament elèctric durant una estona.

Segons ha explicat la companyia elèctrica a Diari Més, els fets han passat en una instal·lació provisional, ja que els forts vents de divendres van provocar la caiguda d'un pollancre a sobre d'una línia elèctrica i la va fer malbé. Concretament, es van malmetre dues torres elèctriques i el seu cablejat corresponent.Endesa proporcionar una solució provisional als veïns l'espera que avui els seus tècnics instal·lessin una definitiva.

Quan han arribat allí, un dels arbres que va quedar afectat pel temproal de vent però que no havia caigut, ho ha fet avui malmetent la instal·lació provisional. Com que la línia estava en tensió ha provocat l'incendi.

Des d'Endesa asseguren que tots els usuaris ja han recuperat el subministrament elèctric i han refet la instal·lació provisional. En els propers dies reprogramaran els treballs per reconstruir la línia definitiva.

tracking