Diari Més

Successos

Xarxa Sud denuncia una agressió per part dels promotors de les obres del Vedat del Pany

El presumpte agressor hauria trencat el vidre del cotxe d'un dels participants a una activitat seva a Puigcerver

Ferides a les cames del jove de Riudecanyes.

Xarxa Sud denúncia una agressió per part dels promotors de les obres del Vedat del PanyXarxa Sud

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entitat Xarxa Sud ha denunciat una agressió a un veí de Riudecanyes que va participaren unacaminada i un berenar reivindicatiu al lloc de les obres de la central eòlica que es realitzen a la partida del Vedat del Pany (Baix Camp). Els fets van passar el passat dia 17 de setembre, al voltant de les 21 hores,a l’ermita de Puigcerver.

La plataforma assegura que un cop acabada l'activitat, un dels assitents va veure que no tenia les claus del seu vehicle, per la qual cosa va trucar al servei d’assistència, quedant-se sol a l’espera que arribessin.

Xarxa Sud explica que quan vaarribar la grua al lloc, un delspromotors de les obres de parc eòlic va voler fotografiarla matrícula del cotxe del jove. El promotor presumptament l'hauria increpat i l'hauriaagafatpel coll.

El presumpte autor de l'agressió va continuar fent fotos al vehicle i va trencar el vidre posterior del cotxe, segons explica la plataforma. Després va seguir colpejant al jove i a ell se li hauria sumat un conegut del promotor. El gruista va alertar als Mossos d'Esquadra dels fets. Els dos presumptes agressors van pujar al seu vehicle i van fugir amb algunes pertinences de la víctima i van intentaratropellar-la, segons Xarxa Sud.

El jove de Riudecanyesva ser atès pel servei d’urgències de l’Hospital de Sant Joan de Reus i, properament, presentarà una denúncia a la policia autònomica.

Vehicle del jove amb els vidres trencats.

Xarxa Sud denúncia una agressió per part dels promotors de les obres del Vedat del PanyXarxa Sud

tracking