Diari Més

El Quartet Mèlt, protagonista de la recuperació de l'activitat al Teatre Auditori del Morell

La formació actuarà aquest divendres amb l'espectacle 'Imparables'

Imatge del Quartet Mèlt, que actuarà al Morell.

El Quartet Mèlt, protagonista de la recuperació de l'activitat al Teatre Auditori del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Auditori del Morell tornarà a obrir les portes des de l’inici de la pandèmia de covid-19. Hofarà aquest divendres, 25 de setembre,a les 21 hores, de la mà del Quartet Mèlt i de la seva proposta Imparables. L’espectacle estava programat pel 28 de març passat, però es va haver d’ajornar.

L’actuació té una durada de 90 minuts i està dirigida a tots els públics. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament trucant al Centre Cultural del Morell, al 977 84 21 76. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros.

Mesures sanitàries

L’acte es realitzarà seguint totes les mesures de seguretat indicades per evitar contagis de covid-19. Així, es realitzarà un control de temperatura i caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai, i durant tota l’estona s’haurà de portar ben posada la mascareta, mantenint la distància de seguretat amb la resta de persones. Tampoc es podrà tocar cap dels elements comuns o exposats.

A més, tant l’entrada com la sortida es farà de forma esglaonadaimitja hora abans de l’inici de la funció es farà una primera entrada.

L’aforament del teatre s’ha vist reduït al 50%, de manera que estan disponibles 190 seients en total.

tracking